Diensten

Een interieur bestaat uit verschillende elementen. Samen onderzoeken we welke diensten ervoor zorgen dat jouw interieurwens gerealiseerd kan worden. Deze diensten hebben we samengevoegd in een aantal pakketten, maar kunnen ook los of naar wens anders gecombineerd worden. 


Indelingsadvies

Hoe maak je optimaal gebruik van de ruimte? Hoe zorg je ervoor dat een ruimte voor je werkt? Wat is de ideale afmeting van de meubelen, kasten of bijvoorbeeld het vloerkleed? Hier geven we je antwoord op bij het indelingsadvies. Van de opstelling, tot de hoeveelheden meubelen en afmetingen. We kunnen ook meedenken in de ruimtelijke indeling, zoals plaatsing van de wanden, doorgangen en ramen.


Meubeladvies

Welke meubelen passen bij het plan en de ruimte? Wat werkt goed samen? We helpen je graag bij de invulling hiervan. Het moodboard vormt hierbij de leidraad voor de kleuren en materialen. Aan de hand van het indelingsadvies zijn de juiste afmetingen bepaald. We houden rekening met het ontwerp, beoogde sfeer en budget en zorgen voor een sfeerbeeld, plattegrond met meubelen en (online) boodschappenlijst.


Materiaal- & Kleuradvies

Kleuren en texturen geven diepte aan een interieur. Té veel verschillende kleuren en materialen zorgen voor een onsamenhangend geheel, terwijl té weinig afwisseling hierin, je interieur platslaat. Het materiaal– en kleuradvies voegt de verschillende materialen en kleuren die in een ruimte worden gebruikt samen. Van de vloer tot aan de gordijnen. 


Verlichtingsplan

De juiste verlichting laat je interieur stralen, draagt bij aan efficiënte werkplekken en voegt sfeer toe. In het verlichtingsplan worden de lichtpunten en type verlichting aangegeven. Met deze informatie kun jezelf op zoek gaan naar passende verlichtingsarmaturen of het advies uitbreiden met een armaturenplan. Bij verbouw– of nieuwbouw, kunnen we ook meedenken in de plaatsing van stroompunten en schakelaars. 


Maatwerk

Met maatwerk past je interieur soms nét iets beter. Een praktisch zitplekje en opbergbank ineen of een kast die volledig gebruik maakt van de ruimte. Waar kant– en klare meubelen nét niet het maximale uit de ruimte halen, ontwerpen wij maatwerk. Voor de uitvoering wordt een technische tekening gemaakt, inclusief materialisatie. 

Geïnteresseerd in één van onze diensten?