Over DSO

Design Studio Oost is een interieur– en ontwerpbureau. Met passie en zorg ontwerpen wij interieurs voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Onze ervaring en kennis zetten we graag in voor jouw ideale omgeving. Voor een interieur dat werkt voor jou.

Een fijn interieur past bij haar gebruiker. Vanaf de indeling tot aan de styling. Functioneel, sfeervol en tijdloos. Mooie materialen, texturen, een vleugje kleur, goede verlichting en accessoires maken het interieur compleet, uniek en persoonlijk. Daar werken we bij DSO graag aan mee.

"Vanwege het verbouwen van onze benedenverdieping, wilden wij tegelijkertijd onze woning zo optimaal mogelijk indelen en inrichten. Ellen en haar collega’s hebben ons hierbij geholpen. Vanuit een eerste gesprek/intake zijn zij met mooie ideeën gekomen, waar wij zelf niet zo snel aan gedacht hadden. Een hele prettige samenwerking in een fijne en open sfeer."

Maarten & linda

“Wat een mooi uitgebreid interieurontwerp hebben jullie gemaakt. We zijn ontzettend benieuwd hoe alles er straks uit gaat zien, maar we hebben dankzij jullie nu al wel een mooi beeld en er vertrouwen in dat alles goed op elkaar is afgestemd. Ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking en al jullie adviezen en tips. We zullen Design Studio Oost aan iedereen aanbevelen!”

Jolanda & hans