Werkwijze

Een interieur dat werkt voor jou. Daar werken wij graag aan mee. Een interieur dat past bij de functie die jij eraan wilt geven en de sfeer ademt waar jij je goed bij voelt. Hoe we dat samen bereiken? Hieronder vindt je de stappen die we maken om jouw interieurwens te helpen realiseren. 

01.

Kennismakingsgesprek

Ga je bouwen of verbouwen? Geen idee waar je moet beginnen of wat je nou echt wilt of kunt met de ruimte? Heb je interieurwensen of interieur ergernissen? We maken graag kennis met jou en je omgeving om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. De koffie staat klaar in Delden, maar we ontmoeten je ook graag in je eigen omgeving. Zo krijgen we een goed beeld van je (huidige) stijl en interieur.

02.

Schetsontwerp

Na het kennismakingsgesprek, gaan wij voor je aan de slag. We onderzoeken bijvoorbeeld de verschillende indelingsmogelijkheden en vatten de sfeer samen in een moodboard. Deze fase van het ontwerptraject, vormt een eerste uitgangspunt. Een eerste moment om samen over de grote lijnen van het ontwerp te sparren.

03.

Voorlopig ontwerp

De input tijdens de presentatie van het schetsontwerp, vormt de basis van het voorlopig ontwerp. Hierin wordt de gekozen indeling verder uitgewerkt en krijg je inzicht in kleur- & materiaalgebruik en de sfeer. Tijdens deze fase zal er veel contact zijn, zodat er een interieurontwerp ontstaat wat volledig aan jouw wensen voldoet.

04.

Definitief ontwerp

Tijdens het voorlopig ontwerp, vormt zich het definitieve ontwerp. In het definitieve ontwerp zijn alle keuzes vastgelegd en vertaald tot jouw persoonlijke interieurplan. Afhankelijk van jouw interieurwensen, wordt het definitieve ontwerp vormgegeven in een moodboard, plattegrond, kleur– en materialenplan en/of 3D ontwerp. Hiermee ontvang je alle benodigde informatie om het interieuradvies concreet uit te kunnen (laten) voeren of handvaten om zelf verder mee aan de slag te gaan.

05.

Realisatie

Nu het definitieve interieurontwerp klaar is, kun je het plan daadwerkelijk gaan uitvoeren. Je kunt nu zelf aan de slag gaan, maar wij kunnen je hier ook bij helpen. Zo hebben we een netwerk van vakmensen om ons heen die we voor je in kunnen schakelen. Maar we kunnen je ook helpen met de aanschaf van meubelen, armaturen of accessoires.